Jij bent waardevol!

Ja, jij!

En omdat jij zo waardevol bent, wil God graag een relatie met jou. Ja, echt! Hij heeft er alles voor over. Alles! Hij werd mens voor jou. Hij heeft geleden voor jou. Hij stierf voor jou. En Hij stond weer op voor jou! Hij geeft jou zelf de keus, zo waardevol vind Hij jou! Kies jij ervoor om Hem te geloven?

Ik geloof dat alle verhalen op deze website, boodschappen zijn van God. Boodschappen van God aan jou. Het ene verhaal spreekt je misschien meer aan dan een ander, maar ik geloof dat er op deze website in elk geval 1 verhaal is met een boodschap van God, voor jou en die je zal helpen bij het maken van je keuze.

Naast verhalen kun je ook getuigenissen lezen. In de categorie waardevolle getuigenissen, kun je lezen wat God heeft gedaan voor anderen. Een getuigenis is een profetie. Wat God gedaan heeft voor die ander, kan en wil Hij ook doen voor jou. En ook al zijn deze getuigenissen heel verschillend, ze hebben 1 ding gemeen: ze hebben de persoon dichter bij God gebracht. God wil niets liever dan jou heel dicht bij Zich hebben, want Hij vind jou waardevol!

Je mag ook meekijken in mijn leven. Door je in te schrijven voor waardevolle berichtjes, krijg je wekelijks een berichtje in je mailbox over boodschappen die God mij geeft. Wat eigenlijk ook weer kleine getuigenissen zijn. Eén van die boodschappen die Hij mij gaf, was het maken van deze website. Want Hij heeft een boodschap voor jou: JIJ BENT WAARDEVOL!

verder lezen

© 2015- 2024 Bianca Colijn